Ansikte

Ansiktsbehandlingar är en av våra specialiteter och skräddarsys alltid efter dina personliga behov och önskemål. Våra terapeuter erbjuder allt från klassisk ansiktsbehandling till kombinerade byDenni-behandlingar.

Hudanalys och konsultation

Innan din första ansiktsbehandling ser vi gärna att du först kommer på en konsultation och en hudanalys. Detta för att vi ska kunna ge dig en helhetsorienterad hudvård som passar dina individuella förutsättningar så att vi kan leva upp till dina önskemål och förväntningar.Summan för konsultationen dras av från priset på din första behandling.

Ansiktsbehandling byDenni

Exklusiv behandling, vi utgår från dina önskemål och den tid du har till för fogande. Våra terapeuter skräddarsyr behandlingen där all vår teknologi inkluderas.

Ansiktsbehandling Denni byDenni

Exklusiv behandling som utförs av Denni Vulic och utvalda terapeuter. Kontakta salongen för mer information.

Manuell Lymfdränage enligt Dr Vodder

Manuellt Lymfdränage (ML) är en massageteknik utvecklad av den danske läkaren Emil Vodder. Den består av lätta, rytmiska och behagliga cirkelrörelser som hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter och reducera svullnader.
Massagen har visat sig ha en rad positiva effekter t ex ökad cirkulation, smärtlindring och förhöjt immunförsvar. Ökar även produktionen av kroppens eget ”må-bra-hormon”, oxytocin, som verkar lugnande och avslappnande.
Dessutom är ML bra för att minska ärrbildning, rosacea, acne, kronisk bihåleinflammation, eksem, stress och spända muskler. Behandlingen rekommenderas också innan och efter kirurgiska ingrepp för att minska ärrbildning och påskynda läkningsprocessen.

Ansiktsbehandling Green Peel

Dr. Schrammeks örtpeeling Green Peel
En unik behandling baserad på rena örter. Rekommenderas när traditionell ansiktsbehandling inte räcker till, t ex vid problem med acne, ärr, förstorade porer, rynkor, pigmenteringar, pormaskar, dålig cirkulation samt trött och hängig hud.
Örterna stimulerar huden, ökar cirkulation och cellförnyelse. Behandlingen görs vid två olika behandlingstillfällen inom en vecka.
Green Peel finns också i två lättare varianter: Energy och Fresh Up.
Energy – en djupare vitaliserande behandling som stimulerar cellförnyelsen och ger ett långvarigt resultat. Rekommenderas som en kur med behandling varannan vecka under två månader.
Fresh up – en mild men effektiv behandling med omedelbar anti-aging-effekt. Huden blir fräsch, uppstramad och får ökad lyster. Kan med fördel göras som en kur med en behandling i veckan under en månads tid.
Tillsammans med din hudterapeut gör du en behandlingsplan som passar din hudtyp bäst. Även kroppen kan behandlas med Green Peel.

Naturligt är vackert!

Ansiktsbehandlingar är en av våra specialiteter och skräddarsys alltid efter dina personliga behov och önskemål. Våra terapeuter erbjuder allt från klassisk ansiktsbehandling till kombinerade byDenni-behandlingar.

Betalsätt

Säkerhet kommer först hos oss. Därför kan du som kund alltid känna dig trygg och säker när du handlar hos oss. Vi använder följande betalsätt.
Visa MasterCard Klarna

Vi finns här

Har du önskemål, funderingar eller bara vill komma i kontakt med oss? Ring eller maila oss, så svarar vi så fort vi bara kan.
Telefon: 070 664 5200
E-postadress: [email protected]