Kropp

byDenni har många olika sorters kroppsbehandlingar. Välj om du bara vill ha en stunds avkoppling eller få hjälp med problem som stress, spänningar och trötthet.
Våra kroppsbehandlingar kombineras med fördel med andra behandlingar, förslagsvis ansikte, fötter och händer.

Vaxning

Vaxbehandlingar för att avlägsna oönskad hårväxt på kroppen. Vi har lång erfarenhet av vaxning på ett professionellt och hygieniskt sätt. Utförs med spatel eller engångsmunstycke..

Manuellt Lymfdränage enligt Dr Vodder/ Kroppsbehandling

Manuellt Lymfdränage (ML) är en massageteknik utvecklad av den danske läkaren Emil Vodder. Den består av lätta, rytmiska och behagliga cirkelrörelser som hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter och reducera svullnader. Metoden kan liknas vid en rengöring av insidan av kroppen. ML ökar blod- och lymfcirkulationen, minskar muskelspänningar och höjer immunförsvaret. Ökar även produktionen av kroppens eget ”må-bra-hormon”, oxytocin, som verkar lugnande och avslappnande. Bra mot förstoppning, stress, whiplash-skador, utmattningssyndrom, ärrbildning och överträning. ML går utmärkt att få även vid graviditet och hjälper då bland annat mot svullnader och bristningar.
Behandlingen rekommenderas också innan och efter kirurgiska ingrepp för att minska ärrbildning och påskynda läkningsprocessen.

TriLipo RF (radiofrekvens) och DMA (dynamisk muskelaktivering)

Kroppsbehandlingar som bokas i kur om 6-8 tillfällen. TriLipo RF och DMA är effektiva behandlingsmetoder för rensa ut slaggprodukter, förbränna fett och forma kroppen. Minskar även celluliter och hudbristningar. Bästa resultat uppnås genom en individuell planering där även kost-, träning och andra livsstilsvanor ingår.

Naturligt är vackert!

Ansiktsbehandlingar är en av våra specialiteter och skräddarsys alltid efter dina personliga behov och önskemål. Våra terapeuter erbjuder allt från klassisk ansiktsbehandling till kombinerade byDenni-behandlingar.

Betalsätt

Säkerhet kommer först hos oss. Därför kan du som kund alltid känna dig trygg och säker när du handlar hos oss. Vi använder följande betalsätt.
Visa MasterCard Klarna

Vi finns här

Har du önskemål, funderingar eller bara vill komma i kontakt med oss? Ring eller maila oss, så svarar vi så fort vi bara kan.
Telefon: 070 664 5200
E-postadress: [email protected]