LED-ljus

byDenni har ett stort urval av moderna hudvårdsapparater som används enskilt och i kombinationer med olika andra behandlingar. En kur, med flera behandlingar i tät följd, ger oftast bäst effekt. För ett hållbart resultat rekommenderas dessutom regelbundna underhållsbehandlingar.

Flerfärgat LED-ljus med Max 7

Ett revolutionerande behandling med olika våglängder av färg samt dessutom infrarött ljus. Varje ljusfrekvens har en vårdande och reparerande effekt på huden.
En mjuk och effektiv behandlingsmetod som förnyar och korrigerar. LED-ljuset stimulerar även kollagenproduktionen som ger huden mera spänst, minskar fina linjer och stärker de ytliga kapillärerna (blodkärlen).
Lugnar och balanserar fet hud, acne, rosacea, psoriasis och eksem. Lindrar också irriterad hud och passar därför extra bra efter t ex laserslipning, IPL, kemisk peeling och solning. Efter behandlingen ser huden jämnare, uppstramad och föryngrad ut. Den känns också fastare och mjukare.
Behandlingen görs i olika program och kurer som anpassas efter din huds behov.

Ultraljud – Sonoscrub djuprengöring

En skonsam effektiv rengöring/peeling utförs med hjälp av en spatel. De snabba vibrationerna lösgör döda hudceller fett, talg samt andra orenheter i porerna och på hudytan.
Sonoscrub utförs vid ofta våra längre kombinationsbehandlingar men kan även bokas separat. Passar som lugnande och djuprengörande vid t ex acne. Metoden är smärtfri och lämnar inga missprydande märken efter behandlingen. Kurer rekommenderas.

Ultraljud – Sonolift Promatic

Med hjälp av ultraljud slussas en aktiv crème långt ned i hudlagren och verkar cellstimulerande på djupet. Ultraljudet i kombination med crèmen ger ett minilyft och ett fräschare och föryngrat utseende. Huden blir slätare, mer uppstramad och fina linjer samt rynkor slätas ut. Sonolift kan bokas som en fristående anti-ageing-behandling men passar utmärkt som ett inslag i våra kombinationsbehandlingar. Kurer rekommenderas.

TriLipo RF (radiofrekvens) och DMA (dynamisk muskelaktivering)

Med hjälp de nya metoderna TriLipo RF och TriLipo DMA utförs en djupgående behandling långt ned i hudlagren med hjälp av värmande radiofrekvens och dynamisk muskelaktivering.
TriLipo RF (radiofrekvens)stimulerar blodcirkulation samt kollagen- och elastinproduktionen som ger fastare hud, reducerar fina linjer och rynkor.
TriLipo DMA (dynamisk muskelaktivering) definierar samt stramar upp ansiktskonturerna och ger ett synbart fräschare utseende.
TriLipo-metoderna är också effektiva för att minska ärrbildning efter acne och kirurgiska ingrepp mm.
Ges vanligen som en kur om 6-8 ggr. Under de första två veckorna rekommenderas behandling två gånger i veckan. Därefter en gång i veckan.
TriLipo kan även användas som i kombination med traditionell ansiktsbehandling. Se film längst ned på sidan.

TriFractional RF

Radiofrekvensbehandling som ger en extra anti-aging-effekt. Huden penetreras med en hjälp av ett sterilt munstycke. Radiofrekvensimpulserna gör små, osynliga hål i huden vilket stimulerar kollagenproduktionen och cellförnyelsen.
Förminskar stora porer, ärr, pigmentförändringar och fina linjer. Huden blir märkbart slätare och föryngrad. Behandlingen utförs 2–3 ggr per året för bästa resultat.
TriFractional RF kan också göras på hals och handrygg. Se film längst ned på sidan.

Cryolift

En behaglig och effektiv behandlingsmetod som såväl förhindrar som förebygger ålderstecken. Huden utsätts växelvis för kyla och värme, vilket gör att aktiviteten och syreupptagningen i cellerna ökar. Under behandlingen appliceras också en crème som genom värmen tränger djupt ned och verkar i hudens olika lager.
Cryolift motverkar fina linjer, pigmentförändringar, grå, och slapp hud.
För bästa resultat rekommenderas en kur med upprepade behandlingar. Ingår ofta i våra kombinationsbehandlingar men kan även bokas separat.
Cryolift är mycket behaglig under sommaren men kan göras när som helst under året.

Naturligt är vackert!

Ansiktsbehandlingar är en av våra specialiteter och skräddarsys alltid efter dina personliga behov och önskemål. Våra terapeuter erbjuder allt från klassisk ansiktsbehandling till kombinerade byDenni-behandlingar.

Betalsätt

Säkerhet kommer först hos oss. Därför kan du som kund alltid känna dig trygg och säker när du handlar hos oss. Vi använder följande betalsätt.
Visa MasterCard Klarna

Vi finns här

Har du önskemål, funderingar eller bara vill komma i kontakt med oss? Ring eller maila oss, så svarar vi så fort vi bara kan.
Telefon: 070 664 5200
E-postadress: [email protected]