Om Denni

Denni, grundare och ägare av salong byDenni.
Jag har alltid haft ett stort intresse när det gäller hälsa och visste redan som ung att jag en dag skulle arbeta med människor. Idag kan jag med stolthet konstatera att jag har hittat rätt. Jag brinner för mitt arbete och för mig är det mycket mer än så, det är en livsstil. Att få fram det naturligt vackra hos varje människa jag möter är otroligt tillfredsställande.

Det ligger mycket kunskap bakom våra behandlingar. Jag har ett stort intresse av vetenskap och forskning och vidareutbildar både mig själv och mitt team kontinuerligt. Ledorden är respekt, lärdom och en stor portion av nyfikenhet.

Jag och mitt team är mer än redo att ta hand om dig.
Varmt välkomna till salong byDenni.

Utbildning.
Beauty Therapist School. CIDESCO certifierad hudterapeut 1989
Lymfterapeut, enligt Vodder-metoden. Diplomerad aromaterapeut,
Studier i medicin vid Uppsala universitet. Kurser i homeopati.
H SHR:s (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) hudhygienistcertifikat.

Naturligt är vackert!

Ansiktsbehandlingar är en av våra specialiteter och skräddarsys alltid efter dina personliga behov och önskemål. Våra terapeuter erbjuder allt från klassisk ansiktsbehandling till kombinerade byDenni-behandlingar.

Betalsätt

Säkerhet kommer först hos oss. Därför kan du som kund alltid känna dig trygg och säker när du handlar hos oss. Vi använder följande betalsätt.
Visa MasterCard Klarna

Vi finns här

Har du önskemål, funderingar eller bara vill komma i kontakt med oss? Ring eller maila oss, så svarar vi så fort vi bara kan.
Telefon: 070 664 5200
E-postadress: [email protected]