Ungdom

Under tonåren händer det mycket i kroppen och det märks inte minst på vårt största organ; huden.

Talgproduktionen ökar och det är därför vanligt att få irriterande utslag och orenheter som pormaskar och inflammerade finnar. Problemen dyker ofta upp på, haka, näsa och panna, men kan även förekomma i hela ansiktet, på bröstet och ryggen. Att tvätta huden ofta med uttorkande produkter förvärrar många gånger problemen. Ju tidigare du tar hand om din hy desto mindre problem får du som äldre.

Vi som jobbar på byDenni har lång erfarenhet av att behandla och vårda ung hud. Hos oss kan du få skräddarsydda behandlingar och kurer som hjälper till att lugna, läka och balansera.

Vi ger dig också råd om hur du själv kan skapa bra rutiner för att förebygga och komma till rätta med problem och få en fin och frisk hud.

Naturligt är vackert!

Ansiktsbehandlingar är en av våra specialiteter och skräddarsys alltid efter dina personliga behov och önskemål. Våra terapeuter erbjuder allt från klassisk ansiktsbehandling till kombinerade byDenni-behandlingar.

Betalsätt

Säkerhet kommer först hos oss. Därför kan du som kund alltid känna dig trygg och säker när du handlar hos oss. Vi använder följande betalsätt.
Visa MasterCard Klarna

Vi finns här

Har du önskemål, funderingar eller bara vill komma i kontakt med oss? Ring eller maila oss, så svarar vi så fort vi bara kan.
Telefon: 070 664 5200
E-postadress: [email protected]