Vår filosofi

Vår filosofi står för en helhetssyn på hälsa och naturlig skönhet. Hos oss är det du som står i centrum och det är vårt mål att få fram det naturligt vackra hos just dig. Vi tycker att alla människor är unika och tillsammans kan vi skräddarsy en behandling som passar just dina förutsättningar.

ByDenni erbjuder exklusiva behandlingar inom hud- och kroppsvård. Vi har ett stort urval av olika behandlingsmetoder för att kunna tillgodose allas olika behov. För oss är det viktigt att arbeta med de senaste teknikerna. Därför håller vi oss ständigt uppdaterade så vi kan erbjuda våra kunder en modern vetenskaplig skönhetsvård.

Det personliga bemötandet tror vi mycket på. Vi vill ge dig det allra bästa både under och efter behandling. För att nå ett långvarigt och vackert resultat jobbar vi både med ditt inre och yttre välbefinnande. Du får även lära dig hur du bäst kan ta hand om dig för att bibehålla ett bra resultat.

Vi samarbetar med många olika professioner och har ett stort kontaktnät av läkare, personliga tränare, dietister, naprapater och massörer med flera.

Varmt välkommen till oss!
Team byDenni

Naturligt är vackert!

Ansiktsbehandlingar är en av våra specialiteter och skräddarsys alltid efter dina personliga behov och önskemål. Våra terapeuter erbjuder allt från klassisk ansiktsbehandling till kombinerade byDenni-behandlingar.

Betalsätt

Säkerhet kommer först hos oss. Därför kan du som kund alltid känna dig trygg och säker när du handlar hos oss. Vi använder följande betalsätt.
Visa MasterCard Klarna

Vi finns här

Har du önskemål, funderingar eller bara vill komma i kontakt med oss? Ring eller maila oss, så svarar vi så fort vi bara kan.
Telefon: 070 664 5200
E-postadress: [email protected]